Açıklama

Gülen Saf Arı Poleni

Eski tarihlerden günümüze sofralarda şifa deposu olarak sıklıkla tüketilen doğal bir besin kaynağı olan polenlerin faydaları saymakla tükenmez. Bitkilerin üreme organlarının baş kısmında bulunan hücreler olarak adlandırılan polenlerin arıların beslenmesindeki ihtiyaç oranı oldukça yüksektir. Protein, lif, mineral, vitamin, amino asit gibi kaynaklar yönünden zengin olan polenlerin arıların bal yapım sürecinde etkisi fazladır. Bu nedenle sağlıklı bir polen, sağlıklı bir bal üretiminin de ana bileşenlerinden biri kabul edilir.

Bağışıklık Sisteminde Güçlü Etki

Saf arı poleni vücut için sağlıklı bir antioksidan deposudur. Hücrelerin yenilenmesi, bağışıklık sisteminin güçlenmesi gibi önemli etkileri bulunan Gülen saf arı poleni vücuda enerji veren etkisiyle başta sporcular olmak üzere vitamin düzeyi düşük olan herkese tavsiye edilen doğal bir üründür. Tamamen saf arı poleninden üretilmiş olması sayesinde kış aylarında görülmesi muhtemelen hastalıklara karşı mikrop kırıcı etki gösterir. Sağlıklı bir sindirim sistemi için enzim bakımından zengin olmasıyla tüketimi herkese önerilen bir üründür.

Doğal Lif ve Mineral Deposu

Depolama, hasat, üretim ve ambalajlama gibi süreçlerde tamamen tüketicinin sağlığı göz önüne alınarak hazırlanan ürün natürel saf arı polenidir. Doğal lif kaynağı olması bakımından vücut için doğrudan besleyici etki gösterir. Gerek kahvaltılarda gerekse süt, yoğurt gibi gıdalara katılarak karışım halinde tüketilebilen bir üründür. 120 gr ölçeğindeki kavanozunda üretilerek tüketiciyle buluşturulan ürün aynı zamanda protein ve vitamin yönünden de oldukça zengindir. Bu sayede hastalıkların erken süreçte oluşmasını önler, vücuda dinçlik ve kuvvet verir.

Sofralarda Güvenle Tüketim

Saf arı poleninin tüketimi minimum yarım tatlı kaşığı şeklinde yapılabilir. Tercihe göre benzer ölçek farklı gıdalara katılarak da güzel bir karışım haline getirilebilmektedir. İştahı açan, mineral bakımından zengin olmasıyla cildi güçlendirip koruyan Gülen saf arı poleni sağlık prosedürleri göz önüne alınarak üretilmekte ve sofralara ulaştırılmaktadır. Erkeklerde ileri yaşlarda görülmesi muhtemel rahatsızlıkların başında gelen prostata karşı da faydalı olan bir üründür. İdrara sık çıkma problemini ortadan kaldıran, sindirim kanalları üzerinde olumlu etki sağlayan saf arı polenin sağlık açısından faydaları güvenle tüketilebilecek bir ürün olmasını mümkün hale getirmiştir.

Ek bilgi

Ağırlık 0.12 kg

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.