Stokta

İzmir Arıcılar Birliği Bergama Çiçek Balı

150.00300.00

Stok kodu: Yok Kategoriler:

Açıklama

İzmir Arıcılar Birliği Bergama Çiçek Balı

Çiçek balı, kahvaltıda kullanıldığı gibi günün her öğününde atıştırmalık şeklinde, bazı zamanlar bazı yemeklerde de kullanılabilen bir besin olarak bilinir. Çok lezzetli ve enfes tada sahip olan çiçek balı, çiçeklerde yer alan nektarların bal arıları tarafınca toplanılıp, toplanıldıktan sonra da kendi bünyesinde bulunan enzim ile harmanlayıp yapısında bazı değişiklikler ortaya çıkardığı doğal bir gıda ve tatlı maddesi olarak bilinir. Bal ürünlerinin içerdiği enfes lezzet ve aromalar gerek çocuklar gerekse yetişkinler tarafından her yaşta tercih edilen bir besindir. Çoğu kişi tarafından sık sık tercih edilen çiçek balı, yüksek oranda vitamin ve mineral içerir. İnsan vücudu için pek çok yararı ve faydası bulunan bir besin olarak bilinir.

Çiçek Balı Faydaları ve Özellikleri Nelerdir?

1. Düzenli bir şekilde tüketildiği zaman vücutta yer alan zararlı hücrelerden arınmayı ve kanseri önleyici bir görev gördüğü bilinir.
2. Doğal şeker içerdiği ve herhangi bir katkı maddesi bulunmadığı için içecek ve yiyeceklere eklenebilir ve kanda bulunan şeker oranını arttırmaz.
3. Kemik ya da eklemde ortaya çıkan iltihap ya da kireçlenme gibi hastalıkları önleyici ve önüne geçici görev görür.
4. Sindirim sistemini düzenleyici etkisi de bulunan çiçek balı, bağırsaklarda oluşa toksin birikmesini önler ve önüne geçer.
5. Ilık su içerisinde eklendiği zaman vücuttaki kolesterol seviyesini düşürmek mümkündür. Bunun yanı sıra damar tıkanıklığı gibi rahatsızlıkların önüne geçtiği bilinen bu bal türünün dolayısıyla kalp hastalıklarının da önüne geçmiş olur.
6. Çiçek balı, cilt üzerinde meydana gelen deformeleri giderir. Cilt sağlığını koruyucu görev görür.
7. Antibiyotik özelliği barındıran çiçek balı, bağışıklık sistemini korumaya ve güçlendirmeye yardımcı olur.

Bergama Gülen Süt Bünyesinde İzmir Arıcılar Birliği Bergama Çiçek Balı Fiyatı Hakkında Bilgi

460 gram ağırlığının 25 TL, 850 gram olan yaklaşık iki katı olan ağırlığının ise 50 TL’den satışa sunulduğu bilinir. Oldukça kaliteli ve doğal bir besin olan çiçek balı almak isteyen ya da kullanmak isteyen kişiler için uygun fiyat ile satışa sunulmuştur.

Ek bilgi

Ağırlık Yok
Ağırlık

460 gram, 850 gram

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.