Stokta

Ayvalık Çörek Otlu Sepet Peyniri

175.00350.00

Stok kodu: Yok Kategoriler:

Açıklama

Ayvalık Çörek Otlu Sepet Peyniri

Kahvaltının en değişmez ürünleri arasında peynir çeşitleri yer almaktadır. Her evde kahvaltı sofrasına baktığımız zaman peynire denk gelmemiz oldukça normaldir. Peynir çeşitleri hem lezzetli hem de uygun fiyatlı ürünlerdir. Bu yüzden birçok kişi kahvaltısında peynir çeşidi bulundurmaktadır.

Peynir çeşitlerinden seçim yapılırken öncelikle doğal olanlar seçilmektedir. Doğal olan en güzel peynirlerden birisi ise Ayvalık çörek otlu sepet peyniri olarak bilinmektedir. Bu peynir türü son zamanlarda popülerliğini arttırmayı başarmıştır ve her sofrada görme şansınız olmuştur.

Ayvalık Çörek Otlu Sepet Peyniri  Nedir, Özellikleri Nelerdir?

Ayvalık çörek otlu sepet peyniri, yöresel ürünler arasında dikkat çeken bir peynirdir. Bu peyniri denemeyenler mutlaka sipariş ederek denemelidir. Çünkü bu peynirin tadını çıkarmak herkesin hakkıdır. Peynirin doğallığı ve çörek otunun faydaları bir araya geldiği için nefis bir sonuç ortaya çıkmıştır.

Yöresel ürünler arasında olan Ayvalık çörek otlu sepet peynirini bergamagulensut.com.tr adresinden rahatlıkla satın alabilirsiniz. Ayvalık çörek otlu sepet peynirini almak isteyenler 500 ve 1000 gramlık paketler halinde alabilir.

Ayvalık çörek otlu sepet peynirinin dikkat çeken özellikleri:

– Hasır örgüye sahip sepetlerde üretilmektedir,
– Organik süt ve maya ile hazırlanmaktadır,
– Tam yağlı inek sütü kullanılmaktadır,
– Tat ve yapı bakımından Mihaliç peynirini andırır.

Sofraların Vazgeçilmezi Olan Doğal Bir Peynir 

Ayvalık çörek otlu sepet peynirini sofranıza alarak zevkle yiyebilirsiniz. Özelikle peynir sevenler bu peynirin tadına kesinlikle bayılacaktır. Peynir sevmeyen kişiler bile Ayvalık sepet peynirini mutlaka denemelidir. Doğal bir peynir ve çörek otunun tadına herkes bayılacak.

Ayvalık Çörek Otlu Sepet Peyniri Nasıl Tüketilmelidir?

Ayvalık çörek otlu sepet peynirini gün içerisinde kahvaltıda veya diğer vakitlerde keyifle yiyebilirsiniz. Ayvalık sepet peyniri doğal bir ürün olduğu için içerisinde katkı maddesi barındırmaz. Bu yüzden bu peyniri güvenle tüketebilirsiniz.

Ayvalık çörek otlu sepet peynirini farklı şekillerde tüketme şansınızda vardır. Böreklerde veya farklı yiyecekler içerisinde Ayvalık sepet peynirini rahatlıkla yiyebilirsiniz. Tadı nefis olan bu peyniri aldığınıza kesinlikle pişman olmazsınız. Sadece kahvaltıda değil günün her saatinde bu lezzetli peyniri keyifli bir şekilde yiyebilirsiniz.

Ek bilgi

Ağırlık Yok
Ağırlık

500 gram, 1000 gram

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.