Stokta

Bergama Taş Kırma Yeşil Zeytin

140.00300.00

Stok kodu: Yok Kategoriler:

Açıklama

Bergama Taş Kırma Yeşil Zeytin

Kahvaltı sofrasında mutlaka zeytin bulunduran birçok kişi vardır. Bu kişiler sofrada zeytin olmadan kahvaltı edemezler. Çünkü sofrada kesinlikle zeytin olması lazımdır. Zaten sofraların değişmez ürünlerinden birisi zeytindir. O yüzden bütün evlerde zeytin görme olasılığı oldukça yüksektir.

Doğal bir ortamda üretilen Bergama taş kırma yeşil zeytin ise herkesin çok beğeneceği türden bir zeytindir. Bu yeşil zeytin türünü zevkle yiyebilirsiniz. Tadı ve kokusu ile sizi son derece etkileyecek bir zeytin olduğunu bilmelisiniz.

Bergama Taş Kırma Yeşil Zeytin  Nedir, Özellikleri Nelerdir?

Bergama taş kırma yeşil zeytini son derece nefis olan bir yeşil zeytin türüdür. Üretim aşaması doğal bir şekilde yapılmaktadır. Sofrasına doğal bir zeytin türü eklemek isteyenler için son derece ideal bir üründür.

Bergama taş kırma yeşil zeytini almak için  bergamagulensut.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. 750 gram veya 1500 gram olarak bu lezzetli zeytinden dilediğiniz kadar sipariş edebilirsiniz.

Bergama taş kırma yeşil zeytinin özellikleri:

– Doğal bir yapısı vardır,
– Katkı maddesi bulunmaz,
– Günlük tüketime uygundur,
– İri taneli ve sert dokuya sahiptir,
– Çekirdeği küçüktür.

Sofraların Vazgeçilmezi ‘Bergama Taş Kırma Yeşil Zeytin’ 

Bergama kırma yeşil zeytin öncelikle taş ile kırılmaktadır. Bunun nedeni ise zeytinin doal şartlarda kolayca tatlanması içindir. Tuzla suda bekletilen kırma yeşil zeytin tatlanana kadar su değişimi yapılmaktadır. Bu sayede zeytinin avcılığı kısa süre sonra gidecektir. Bu şekilde sofralarınızda rahatlıkla yiyeceğiniz bir yeşil zeytin elde etmiş olacaksınız.

Bergama Taş Kırma Yeşil Zeytin Nasıl Tüketilmelidir?

Bergama taş kırma yeşil zeytinini günlük olarak güven içerisinde tüketme şansınız vardır. Zeytin az tuzlu olduğu için herkesin damak tadına hitap edecektir. Bu yeşil zeytini sade olarak tüketebileceğiniz gibi tatlandırma yaparak da yiyebilirsiniz. Tatlandırma için kırmızı biber, toz biber, kekik ve zeytinyağı kullanabilirsiniz. Ayrıca limon seven kişiler zeytin üzerine limonda sıkabilir.

Bergama taş kırma yeşil zeytinini salata yaparak da tüketebilirsiniz. Bunun için zeytini çekirdeksiz olarak bir kaba alıp içerisine domates, maydanoz ve az miktarda soğan eklemelisiniz. Üzerine baharat ilave ederek zevkle yiyebilirsiniz.

Ek bilgi

Ağırlık Yok
Ağırlık

700 gram, 1500 gram

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.