CategoriesGenel

Özel Yapım Peynir Çeşitlerimiz

Lezzeti ile damakta eşsiz bir tat bırakan ürün seçeneklerinden biri doğal taze beyaz peynirdir. Tamamen doğal şartlar altında üretilen bu peynir, tazeliğini içerisinde saklamaktadır. Kaliteli malzeme kullanımı ile üretilerek sofralarda yerini olan kaliteli peynir yumuşaklığı ve kokusuz olması ile tercih edilmektedir. Taze doğal peynir seçenekleri ile bergamagulensut.com.tr adresi herkese açık şekilde hizmet vermektedir. Ürün çeşitliliğinin fazla olması ile site içerisinde yer alan tüm ürünler kategoriler halinde hazırlanarak sunulmaktadır.

Bergama Tulum Peynir Seçenekleri

Bergama tulum peyniri tazeliğin en iyi şekilde hissedildiği peynir çeşitlerinden biridir. Son zamanların en lezzetli peynir seçeneklerinden biri olan tulum peynir lezzeti ve eşsiz dokusu ile pek çok kişinin severek tükettiği ürünlerden biridir. Bergamagulensut.com.tr adresi üzerinden yapılan alışverişlerde tamamen taze ve doğal ürün seçeneklerine ulaşılmaktadır. Kalitesinden ödün vermeyen firmamız, kategoriler halinde hazırlayarak farklı peynir çeşitlerini site içerisinde sunmaktadır. En yeni peynir çeşitlerinin tamamı site içerisinde müşteriler için hazırlanmaktadır.

Özel Yapım Doğal Beyaz Peynir

Özel yapım doğal beyaz peynir seçenekleri bergamagulensut.com.tr adresi tarafından müşterilere sunulmaktadır. Kalitesinden ödün vermeyen firmamız tamamen gerçek sütten ürettiği peynirleri sunmaktadır. Peynir seçenekleri arasında beyaz peyniri tercih eden kişiler doğallığın farkına varmaktadır. Tadı ve kokusu ile kendisine hayran bırakan bu beyaz peynir tamamen özel yapım şeklinde üretilmektedir. Beyaz peynir seçenekleri arasında Bergama beyaz peynir ürününü seçen kişiler pek çok farklı tarifte bu peyniri kullanma fırsatı bulmaktadır.

Kokusuz Peynir Seçenekleri İle Doğal Lezzet

Ürün seçeneklerinin oldukça geniş olduğu bergamagulensut.com.tr adresi son zamanların en beğenilen ürünlerini müşterileri ile buluşturmaktadır. Site içerisinde yer alan ürünlerin tamamı doğal malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Kalitesi ve kokusuz olması ile pek çok kişinin tercih ettiği peynir çeşitlerinden biri kokusuz beyaz peynirdir. Bergama gülen süt kalitesi ile üretilen beyaz peyniri satın alan kişiler pek çok farklı tarifte bu ürünü kullanmaktadır.

Kendisine hayran bırakan bu peynir site içerisinde en beğenilen ürünlerden biri olarak satışa sunulmaktadır. Özel üretim ürünleri olarak satışa sunulan bu peynir çeşitleri kaliteli yapısı ve kokusuz olması ile pek çok kişinin ilgisini çekmektedir.

CategoriesGenel

Bergama Gülen Süt Arı Ürünleri

Bergama Gülen Süt ailesi olarak yılların verdiği tecrübemiz ile siz saygıdeğer müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Her geçen gün sizlere verdiğimiz hizmet ile gelişerek büyümeye devam ediyoruz. Önceliğimiz her zaman için müşterilerimizin memnuniyetidir. 

Birçok doğal ürünümüz ile her müşterimizin damak tadına uygun ürünler üreterek her müşterimizi memnun etmeye özen gösteriyoruz. Süt ürünleri, arı ürünleri, zeytin ve zeytinyağı çeşitlerini sizlere en doğal şekilde sunmaya çalışıyoruz.

Arı Ürünleri

En doğal haliyle arı ürünlerini üretiyoruz. Bunlar; petek bal, polen, propolis ve süzme bal olmak üzere arı ürünleri mevcuttur.

Petek Bal Çeşitleri

2 adet petek balı çeşidimiz vardır. Bunlar; gülen karakovan petek balı ve gülen petekli bal olmak üzeredir. İki çeşit petekli balımız da doğal ve organik olarak oluşmaktadır. Köy tereyağı ile muhteşem bir lezzete ulaşmanızı sağlayacaktır. Petek balı tüketiminiz sağlığınız için de oldukça yararlı ve önemlidir. 

Polen Çeşitleri

1 adet polen çeşidimiz bulunmaktadır. Çeşidimiz ise gülen saf arı polenidir. Şifa deposu olarak da bilinen arı poleni antioksidan deposudur ve sağlığınız açısından tüketilmesi oldukça önemlidir. Vücuda enerji verir. Vitamin seviyesi düşük olan kişiler içinde kullanılması önerilen bir üründür. 

Propolis Çeşitleri 

2 adet propolis ve 1 adette bal, polen, propolis, arı sütü karışım çeşidimiz vardır. Propolislerimizin bir tanesi alkol bazlı diğeri ise su bazlıdır. Bağışıklık sisteminizi güçlendirir ve vücut direncinizin artmasına yardımcı olur. Vücudu hastalıklara karşı korur ve kolayca tüketilir. İçeceklere damlatılarak tüketilir.

Bal, polen, propolis ve arı sütü karışımı akışkan bir yapıya sahiptir. Fazlasıyla lezzetli ve faydalı bir ürünümüzdür. Protein ve vitamin açısından çok zengindir. Öksürük ve boğaz ağrıları yaşarken tüketilirse de öksürüğünüzü, boğaz ağrınızı azaltabilir.

Süzme Bal Çeşitleri 

4 adet süzme bal çeşidimiz bulunmaktadır. Bunlar; gülen Bergama çiçek balı, gülen kozak çam balı, Bergama çiçek balı ve kozak çam balı olmak üzere çeşitlerimiz mevcuttur. Hepsi katkısız ve tamamen doğal ürünlerdir. Kahvaltıların olmazsa olmazı baldır. Köy tereyağı ile birlikte son derece lezzetli ve faydalıdır. Eşsiz tatları ile her müşterimizin damak tadına uyacaktır ve sevilerek tüketilecektir. 

CategoriesGenel

Doğadan Sofralarınıza

Bergama ülkemizin önemli tarım ve turizm merkezlerinden birisidir. Doğal lezzetleri ile kendisini tüm misafirlerine hayran bırakan bir konumdadır. Bergama özellikle süt ve süt ürünleri alanındaki lezzetleriyle ün yapmış durumdadır. Bergamaya gelen yerli ve yapancı turistler hayran kaldıkları bu doğal lezzetleri yanlarında götürmekte ve gittikleri yerlerde de bu lezzetler aramaktadır. 

Doğan olan ürünü bulmak artık oldukça zor olmaktadır. Ancak Bergama gülen süt olarak bölgeden üretim yapan halktan temin ettiğimiz ürünleri sofralarınıza kadar ulaştırmaktayız. Sitemizde bulunan tüm ürünler bölgede yer alan yerli halkın özenle ürettikleri doğal ürünlerden oluşmaktadır. 

Bergama denilince akla ilk gelen lezzetlerden olan Bergama tulum peyniri, bölgenin ünlü lezzeti Ezine peyniri ve tostların vazgeçilmezi Ayvalık peyniri gibi onlarca farklı yöresel peynir türüne bir kaç saniyenizi ayırarak ulaşabilirsiniz. Sitemizden vereceğiniz süt ürünleri siparişleri bozulmalarını engelleyecek şekilde paketlenerek anlaşmalı kargo firmaları ile adresinize gönderilmektedir. 

Doğal Bal

Bal son derece şifalı bir ürün olarak herkes tarafından tüketimi tavsiye edilmektedir. Ancak günümüzde her üründe olduğu gibi balda da sahte bal üretimi ve hileli bal üretimi yaygınlaşmıştır. Sadece şeker ve kimyasal kullanılarak üretilen bu ürünler sağlığa oldukça zararlı ürünler arasında gelmektedir. 

Bergama gülen süt olarak bölgede bulunan ormanlık alanlarda ve yaylalarda faaliyet gösteren yerel halkın doğal bir şekilde üretimini yaptığı doğal bal ve arı ürünleri çeşitlerini sizler için temin etmekteyiz. Sizler için üreticisinden özel olarak temin ettiğimiz kaliteli bal çeşitlerini petek bal, süzme bal ve propolis gibi doğal ürünleri sitemizden kolayca temin edebilirsiniz. Sitemizde bulunan tüm ürünler tarım ve gıda bakanlığı tarafından kontrolleri yapılmış doğallığı kanıtlanmış ürünlerdir. 

Ürünlerin Gönderimi Nasıl Olmaktadır?

Doğal olarak üreticinden sizler için özenle temin ettiğimiz ürünlerimizin görsellerine ve bilgilerine sitemizden kolayca ulaşabilirsiniz. Ürünlerimiz tazeliğini korumak için sınırlı sayıda temin edilmekte ve en uygun saklama koşullarında saklanmaktadır. Sitemizde yer alan onlarca farklı lezzeti dilediğiniz miktarlarda satın alabilirsiniz.

Firmamız tüm belgelerine sahip bir firmadır. Sitemizden vereceğiniz siparişler ürünler için gereken en uygun yöntemler ile paketlenerek anlaşmalı kargo firmalarımızca tazeliği ve doğallığı bozulmadan kapınıza kadar teslim edilmektedir. 

CategoriesGenel

Bergama Gülen Süt

Yılların verdiği tecrübe ile İzmir’in Bergama ilçesinde ki şubemizden ve internet adresimizden siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz.

Süt Ürünleri

Süt ve süt ürünlerini tüketmek sağlığımız için çok büyük önem taşır. Süt ve süt ürünlerinde bolca kalsiyum ve protein mevcuttur. Çocuklar da kemik gelişimi için kalsiyum çok önemlidir. Yetişkinler ise kalsiyum ile var olan kemiklerini güçlendirmiş olurlar. 

Beyaz Peynirler

4 çeşit beyaz peynirimiz bulunmaktadır. Bunlar; lüks karışık beyaz peynir, sert klasik beyaz peynir, sert koyun beyaz peynir ve yumuşak beyaz peynirdir. Lüks karışık beyaz peynir biraz tuzlu ve hafif ekşi bir aromaya sahiptir. Çoğu kişi tarafından tercih edilen bir peynir türüdür. Sert klasik peynir ise sert peynir seven kişilerin tercih ettiği bir peynirdir. Sert koyun beyaz peynir de adından da anlaşıldığı üzere pastörize koyun sütü ve inek sütü kullanılarak yapılmaktadır. Yumuşak beyaz peynir salamurada bekletilerek elde edilir ve çok tercih edilen peynirlerden biridir. 

Kaşar Peynirler

2 çeşit kaşar peynirimiz vardır. Biri eski göbek kaşar peyniri diğeri ise eski kaşar peyniridir. Eski göbek kaşar peyniri kokusuz olması sebebiyle çoğu kişi tarafından tercih edilir. Eski kaşar peyniri en az 6 ay soğuk hava depolarında bekletilerek elde edilir. Sandviç ve salatalarda tercih edilen bir peynirdir.

Lor & Çökelekler

2 çeşit lor çökelek peynirimiz vardır. Biri Bergama az tuzlu tulum lor diğeri ise biberli lor peyniridir. Lor peynirlerin antioksidan özelliği vardır. Peynir altında oluşan su kazanda kaynatılır ve pıhtılaşır. Pıhtılaşan peynir altı suyu süzülür ve lor peyniri elde edilir. 

Tereyağı

4 çeşit tereyağımız vardır. Afyon mumbar (karın) tereyağı, Bergama geleneksel köy tereyağı, Bergama mandıra tereyağı ve manda karışık tereyağı mevcuttur. Tamamiyle organik ve kendi inek sütlerimizden yapılır. Yemeklerde ve ekmek üzerine sürerken kalsiyum deposu tereyağımızın kullanılması önerilir. 

Yöresel Peynirler

2 çeşit yöresel peynirimiz vardır. Biri Trabzon çeçil peyniri diğeri ise örgü peyniridir. İkisi de yumuşaklığı ve kendilerine has tadı ile müşterilerimizin severek yediği peynir çeşitlerindendir. 

Bizlere ulaşmak için İzmir / Bergama şubemize uğrayabilir ya da bergamagulensut.com.tr/ adresini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.