CategoriesGenel

Sağlıklı Tereyağların Adresi Bergamagulensut.com.tr

Günümüz koşullarında artık insanlar kahvaltı alışkanlıklarını değiştirmeye başlamıştır. Fakat Bergama Gülen Süt Ürünleri ile geleneksel kahvaltılara veda etmenize gerek kalmaz. Herkesin damak tadına uygun birçok ürün bulunmaktadır. Hem sağlıklı ve doğal hem de geleneksel ve kaliteli ürün arayışında olanlar Bergama Gülen Süt Ürünleri`nin Bergama`da ki yerini ya da gitme imkânı olmayanlar Bergamagulensut.com.tr adresini ziyaret edebilir. İçiniz rahat bir şekilde 24 saat firmanın internet sitesinden alışveriş yapabilirsiniz.

Bergama Gülen Süt Tereyağı Çeşitleri

Tereyağı, sadece kahvaltılarda tüketilmemektedir. Pilavlarda, çorbalarda, çeşitli yemek tariflerinde sağlıklı bir yağ alternatifi olarak kullanılmaktadır. Aynı zamanda doğal tereyağı tüketiminin sağlık açısından da birçok faydası vardır. İçerisinde barındırdığı demir, fosfor ve kalsiyum mineralleri ve çeşitli vitaminler sağlığımız için çok önemlidir. Göz sağlığına, mide ve bağırsak rahatsızlıklarının giderilmesine, bağışıklığın güçlenmesine, kalp ve damar hastalıklarına iyi gelmektedir.

Bergama Gülen Süt firmasında üretilen her ürün gibi tereyağı çeşitleri de doğal, güvenilir ve sağlıklıdır. Firmanın bulunduğu Bergama ilçesi çeşitli bitki örtüsüne sahip olduğu için hayvancılık konusunda da gelişmiştir. Bu yüzden firmada üretilen tereyağları bölgede yetişen ineklerin sütü ile el değmeden üretilmektedir. Firmada 4 çeşit tereyağı üretilmektedir.

Bergama Köy Tereyağı

Bu tereyağı çeşidi alışık olduğumuz klasik tereyağıdır. Güvenilir ve doğal köy tereyağı ineklerden üretilen sütün evinizdeki alternatif halidir. Taze ve geleneksel kokusu ile kahvaltıların ve yemeklerin vazgeçilmezidir. Tüm Türkiye ve Dünya`dan insanların taze ve doğal tereyağına ulaşabilmesi için köy tereyağları hava almayacak şekilde paketlenir. Üstelik ilk adımda denemek için 500 gramlık paket halinde de alınabilir. Detaylara Bergamagulensut.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Bergama Mandıra Tereyağı

Mandıra tereyağı, taze inek sütünün vermiş olduğu güzel kokunun yemeklerinize taşınmasını sağlar. Sadece yetişkinlerin değil çocuklarının da güvenle ve severek tüketebileceği bir tereyağı çeşididir. Bu doğal lezzeti evinizde bulundurmak için firmayı ve Bergamagulensut.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Manda Karışık Tereyağı

Manda karışık tereyağı klasik tereyağından farklı olarak manda sütü ve değişik inek sütlerinden doğal bir şekilde üretilmektedir. Manda karışık tereyağı tercih edenler aynı zamanda manda sütünün de faydalarından yararlanmış olur. Firmanın sağladığı hızlı soğuma tekniği ile depolanan tereyağları evlerinize bozulmadan ulaşabilmektedir.

Afyon Mumbar (Karın) Tereyağı

Diğer tereyağı çeşitlerinden farklı olarak Afyon tereyağı, üretilen tereyağının küçükbaş hayvanların karınlarında kurutulması ile ortaya çıkar. Bu yüzden oldukça uzun süre dayanabilen bu tereyağı çeşidi eskiden beri Türklerin mutfaklarında tercih ettiği bir yağ olmuştur. Çeşitli hastalıklara iyi geldiği bilinen Afyon tereyağını firmadan sağlıklı, güvenilir ve temiz bir şekilde temin edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × 4 =