CategoriesGenel

Petekten Sofralarınıza Arı Ürünleri Bergamagulensut.com.tr

Bal ve diğer arı ürünlerinin tüketiminin sağlığımız açısından birçok yararı bulunmaktadır. Enerjimizi arttırır, öksürüğe iyi gelir, kasların ağrımasını önler, cilde iyi gelir, uykusuzluğu azaltır. Ancak bu faydaların sağlanabilmesi için ürünlerin doğal ve katkı maddesiz olması gerekmektedir. Maalesef günümüz koşullarında bal satışında birçok hile yapılmaktadır.

Bergama Gülen Süt firmasının arı ürünleri tamamen bölge halkının ürettiği ürünlerden oluşmaktadır. Yani arı ürünleri direkt olarak üreticiden sofralarınıza gelmektedir. Bal çeşitlerinde herhangi bir katkı maddesi bulunmaz. Firmada satılan diğer tüm ürünlerde olduğu gibi arı ürünleri de sağlık ve kalite kontrolünden geçerek size sunulmaktadır. Eğer çocuklarınız ve kendiniz için sağlıklı ve doğal arı ürünleri arayışında iseniz Bergamagulensut.com.tr adresini ziyaret ederek alışveriş yapabilirsiniz.
Firmanın arı ürünleri yelpazesi oldukça geniştir. Tüm arı ürünlerini firmanın internet sitesinden güvenle sipariş verebilirsiniz. Ürünler kargo ile kapınıza kadar zarar görmeden ulaşmaktadır.

Süzme Bal Çeşitleri

Bergama Gülen Süt firmasında süzme bal çeşidi olarak Gülen Kozak Çam Balı, İzmir Arıcılar Birliği Kozak Çam Balı, Gülen Bergama Çiçek Balı, İzmir Arıcılar Birliği Bergama Çiçek Balı bulunmaktadır. Gülen Kozak Çam Balı, kokusunu ve tadını çam özünden almaktadır. Kahvaltı sofralarında aşırı olmamak koşulu ile severek tüketebilirsiniz. Gülen Bergama Çiçek Balı, kaliteli bal tüketmek isteyenlerin tercih edebileceği bal çeşitlerinden biridir. Gün içinde tüketilmeye uygun bir baldır. Sadece kahvaltılarda değil içecek ve tariflerinizde de kullanabilirsiniz.

Polen Çeşitleri

Firmada polen çeşidi olarak Gülen Saf Arı Poleni bulunmaktadır. Vitamin, mineral ve protein açısından oldukça zengindir. Katkı maddesiz, doğal arı ürünlerinden bir tanesidir. Bağışıklığınızı güçlendirmek için yarım tatlı kaşığı tüketebilirsiniz. İsteyenler sadece polen olarak tüketebilirken isteyenler diğer arı ürünlerini de firmadan temin ederek karıştırarak tüketebilir.

Petek Bal Çeşitleri

Firmada Gülen Karakovan Petekli Bal ve Gülen Petekli Bal olmak üzere 2 çeşit petek bal bulunmaktadır. Gülen Karakovan Petekli Bal, doğal ve eski teknikler ile üretilmektedir. Sadece arılar tarafından üretilmektedir. İnsan müdahalesi yoktur. Aynı zamanda bu bal çeşidi ödül almış bir baldır. Doğallığından emin olarak güvenle sipariş verebilirsiniz. Gülen Petekli Bal çeşidi de aynı şekilde doğal yöntemler ile üretilmektedir. Her iki bal çeşidine de güvenerek alabilirsiniz.

Propolis Çeşitleri

İzmir Arıcılar Birliği Su Bazlı Propolis ve İzmir Arıcılar Birliği Alkol Bazlı Propolis olmak üzere firmada 2 çeşit propolis bulunmaktadır. Ayrıca İzmir Arıcılar Birliği Bal, Polen, Propolis ve Arı Sütü karışımı da firmanın ürün yelpazesinde mevcuttur. Propolis çeşitlerinin her ikisi de tercih edilebilir. Su ve diğer içecekler ile ya da ekmek üzerine damlatılarak tüketilebilir. Her arı ürününü tek tek alabileceğiniz gibi İzmir Arıcılar Birliği Bal, Polen, Propolis ve Arı Sütü karışımını da alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × 3 =