CategoriesGenel

Bergama Gülen Süt Ürünleri Bütün Dünyada

Bergama Gülen süt ürünleri, sağlıklı, temiz tesislerde el değmeden üretilerek satışa sunulmaktadır. Ürünleri arasında bulunan Bergama tulum peyniri, Ayvalık peyniri, Ezine peyniri, zeytin çeşitleri ve arı ürünleriyle tam bir sağlık, şifa deposu olarak sizler için satışta bulunmaktadır.

Bergama Gülen Süt Ürünleri Faydaları

Süt ve süt ürünleri yüksek kalsiyum kaynağı olarak sayısız şifa vermektedir.  Bergama tulum peyniri özel üretim şekli ve muhteşem lezzetiyle vazgeçilmezlerden biridir. Beyaz peynir özel yöntemlerle mayalandırılıp dinlendirilerek satışa sunulmaktadır. Güvenle sevdiklerinize ve çocuklarınıza verebilir şifasından yararlanabilirsiniz. Mumbar tereyağı, mandıra tereyağı, tulum peyniri tadına doyulamayan lezzetlerdir. Doğal peynir, kaliteli zeytin, petek bal, çizik yeşil zeytinlerinden mutlaka tatmanız gerekmektedir. Günün her saati ziyaret edebileceğiniz bergamagulensut.com.tr/ sizler için en yakın ürün temini adresinizdir. Vakit kaybetmeden tercihlerinizi yapabilir sipariş verebilirsiniz. 250tl üzeri ücretsiz kargo, özel indirim haklarınızı da kullanarak güvenle alış verişinizi yapabilirsiniz. Siparişleriniz en kısa sürede güvenli ve donanımlı araçlarla adresinize ulaştırılacaktır.

Bergama Süt Ürünleri Bütün Dünyada
 
Bergama süt ürünleri ihtiyaçlarınızı günün her saati seçerek kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz. Kaşar peyniri, çökelek, lor, Kars kaşarı ve yöresel peynir satın alabilirsiniz. Göbek kaşar, köy tereyağı, yeşil zeytin, ege zeytini, ege zeytinyağı ve sepetinize kırma zeytin eklemelisiniz. Gemlik zeytini ve siyah zeytin çeşitleriyle kaliteli bal almayı unutmamalısınız. Arı ürünleri arasında propolis, süzme bal çeşitleri sizlerin seçimini beklemektedir. Afyon tereyağı, doğal zeytinyağı ve biberli zeytin denemelisiniz. Sele zeytini, dolma zeytin, zeytinyağı, kaliteli peynir siparişi verebilirsiniz. Zeytinyağı çeşitleri ve doğal bal çeşitlerinden sepetinize eklemeyi ihmal etmemelisiniz.

Gülen Süt Ürünleri Fiyatları Ve Kargo 

Bergama gülen süt ürünleri arasından  vereceğiniz siparişleriniz uygun fiyata 250tl üstü ücretsiz kargo seçeneğiyle adresinize gönderilmektedir. Bütün doğal ürünleri seçim yapabileceğiniz ve sipariş verebileceğiniz en yakın adres bergamagulensut.com.tr/ 7/24 açık bulunmaktadır. Güvenle tercihlerinizi belirleyerek siparişlerinizi verebilirsiniz. Sipariş verdiğiniz ürünleriniz iklimlendirme özellikli araçlarla taşınarak kusursuz bir şekilde güvenle size ulaştırılacaktır. Ayrıca telefon iletişimi kurmak isterseniz  90 539 447 85 05 numaralı telefonu güvenle  arayabilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × 5 =