CategoriesGenel

Zeytin Bahçelerinden Sofralarınıza

Günümüz şartlarında hem organik ürün yetiştirmek hem de organik ürün bulabilmek oldukça zorlaşmıştır. İnsanlar sağlıklı yaşayabilmek için alacakları ürünleri daha çok araştırmaya başlamışlardır. Bu nedenle özellikle kahvaltılık ürünlerini doğal alabilmek için yöresel ürünler üreten firmalara yönelmektedirler. Bergama Gülen Süt firması aradığınız doğal ürünleri üreticiden tüketiciye aktarmaktadır. Firmanın Bergamagulensut.com.tr adresinden sipariş verdiğinizde ürünler taze bir şekilde kapınıza kadar ulaşmaktadır.

Bergama Gülen Süt Zeytin Çeşitleri

Firmada Ege yöresinden birçok ürün bulunmaktadır. Bu ürünler arasında zeytin çeşitleri ve zeytinyağı da Dünya ve Türkiye üzerinde sıklıkla tercih edilmektedir. Ege Bölgesi`nin zeytin bahçelerinden toplanarak firmada satışa sunulan organik ve taze zeytin çeşitlerini ve zeytinyağını Bergamagulensut.com.tr adresinden güvenle sipariş verebilirsiniz. Firmada siyah zeytin çeşitleri, yeşil zeytin çeşitleri ve zeytinyağı bulunmaktadır.

Bergama Az Tuzlu Sele Siyah Zeytin

Bu zeytin çeşidi az tuzlu olması sebebi ile rahatlıkla tüketilebilir. Az tuzlu sele siyah zeytin ağaçlardan el ile toplanmaktadır. Böylece doğal olma özelliğini kaybetmez. Tam olarak olgunlaştığında toplanmaktadır. Yağ düzeyi dengeli olduğu için tüketildiğinde rahatsızlık vermez. Az tuzlu sele siyah zeytin elinize ulaştıktan sonra yemeden önce yıkayarak tüketebilirsiniz. Doğal bir ürün olan bu zeytin çeşidi hakkında detaylı bilgi almak fiyatını öğrenebilmek için Bergamagulensut.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Gemlik Taş Baskı Siyah Zeytin

Bu siyah zeytin çeşidi ince kabuklu ve küçük çekirdeklidir. Bu nedenle etli bir yapısı vardır. Tamamen organik bir üründür. Makine değmeden el ile toplanmaktadır. Yörede Gemlik zeytini olarak da bilinen bu zeytin çeşidinin raf ömrü oldukça uzundur. Dünya üzerinde istediğiniz yerden Bergamagulensut.com.tr adresinden sipariş vererek bu doğal ve lezzetli zeytin çeşidine ulaşabilirsiniz.

Biberli Dolma Yeşil Zeytin

Firmanın özel ürünlerinden biri olan biberli zeytin kahvaltılarda farklı bir lezzet olarak yer almaktadır. Ağaçlardan toplanan yeşil zeytinlerin çekirdekleri çıkartılarak içlerine kırmızıbiber doldurulup biberli dolma yeşil zeytin elde edilir. Sadece kahvaltılarda değil pizzalarda, salatalarda, mezelerde, makarnalarda da tüketilmektedir. Kırmızıbiberin doğal tadı ve taze zeytinlerin lezzetini siz de bir arada tatmak isterseniz Bergamagulensut.com.tr adresini inceleyebilirsiniz.

Bergama Natürel Sızma Zeytinyağı

Ege Bölgesi`nin doğal zeytinlerinden üretilmiş olan zeytinyağı doğal bir lezzet olarak kahvaltılarda ve yemeklerde kullanılmaktadır. Sızma yöntemi ile üretilmekte ve içerisinde hiç katkı maddesi barındırmamaktadır. Aynı zamanda sağlığımız açısından da birçok faydası bulunmaktadır. Kaliteli zeytinyağı arayışında olanlar güvenle Bergamagulensut.com.tr adresinden zeytinyağı siparişi verebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

seventeen − nine =