CategoriesGenel

Doğadan Sofralarınıza

Bergama ülkemizin önemli tarım ve turizm merkezlerinden birisidir. Doğal lezzetleri ile kendisini tüm misafirlerine hayran bırakan bir konumdadır. Bergama özellikle süt ve süt ürünleri alanındaki lezzetleriyle ün yapmış durumdadır. Bergamaya gelen yerli ve yapancı turistler hayran kaldıkları bu doğal lezzetleri yanlarında götürmekte ve gittikleri yerlerde de bu lezzetler aramaktadır. 

Doğan olan ürünü bulmak artık oldukça zor olmaktadır. Ancak Bergama gülen süt olarak bölgeden üretim yapan halktan temin ettiğimiz ürünleri sofralarınıza kadar ulaştırmaktayız. Sitemizde bulunan tüm ürünler bölgede yer alan yerli halkın özenle ürettikleri doğal ürünlerden oluşmaktadır. 

Bergama denilince akla ilk gelen lezzetlerden olan Bergama tulum peyniri, bölgenin ünlü lezzeti Ezine peyniri ve tostların vazgeçilmezi Ayvalık peyniri gibi onlarca farklı yöresel peynir türüne bir kaç saniyenizi ayırarak ulaşabilirsiniz. Sitemizden vereceğiniz süt ürünleri siparişleri bozulmalarını engelleyecek şekilde paketlenerek anlaşmalı kargo firmaları ile adresinize gönderilmektedir. 

Doğal Bal

Bal son derece şifalı bir ürün olarak herkes tarafından tüketimi tavsiye edilmektedir. Ancak günümüzde her üründe olduğu gibi balda da sahte bal üretimi ve hileli bal üretimi yaygınlaşmıştır. Sadece şeker ve kimyasal kullanılarak üretilen bu ürünler sağlığa oldukça zararlı ürünler arasında gelmektedir. 

Bergama gülen süt olarak bölgede bulunan ormanlık alanlarda ve yaylalarda faaliyet gösteren yerel halkın doğal bir şekilde üretimini yaptığı doğal bal ve arı ürünleri çeşitlerini sizler için temin etmekteyiz. Sizler için üreticisinden özel olarak temin ettiğimiz kaliteli bal çeşitlerini petek bal, süzme bal ve propolis gibi doğal ürünleri sitemizden kolayca temin edebilirsiniz. Sitemizde bulunan tüm ürünler tarım ve gıda bakanlığı tarafından kontrolleri yapılmış doğallığı kanıtlanmış ürünlerdir. 

Ürünlerin Gönderimi Nasıl Olmaktadır?

Doğal olarak üreticinden sizler için özenle temin ettiğimiz ürünlerimizin görsellerine ve bilgilerine sitemizden kolayca ulaşabilirsiniz. Ürünlerimiz tazeliğini korumak için sınırlı sayıda temin edilmekte ve en uygun saklama koşullarında saklanmaktadır. Sitemizde yer alan onlarca farklı lezzeti dilediğiniz miktarlarda satın alabilirsiniz.

Firmamız tüm belgelerine sahip bir firmadır. Sitemizden vereceğiniz siparişler ürünler için gereken en uygun yöntemler ile paketlenerek anlaşmalı kargo firmalarımızca tazeliği ve doğallığı bozulmadan kapınıza kadar teslim edilmektedir. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eighteen − 16 =